top of page

Fra skrivedrøm til bestselger

For første gang har vi en gjest i podcasten, og det er ingen ringere enn forfatter Kristine Hardeberg. Hennes nye roman, "De fordømte", suste rett til topps på bestselgerlistene kort tid etter utgivelse, og det et drøyt år etter at sakprosaboken "Kunsthistorie for alle" ble en braksuksess. Begge bøkene er gitt ut på eget forlag,noe som ikke gjør det mindre imponerende.


I arbeidet med bøkene har Kristine brukt både Jørgen og Nina som redaktører, og i denne dobbelt-episoden får du et unikt innblikk i kulissene og får høre om hvordan det er å arbeide fram bestselgere.


I del 1 snakker vi med Kristine om hvordan det hele startet, fra hun som 14-åring fikk de første forfatterambisjonene og fram til hun flere tiår senere debuterte og oppnådde stor suksess.I del 2 snakker vi mer med Kristine om forskjellen på å skrive skjønnlitteratur og sakprosa. Og ikke minst undersøker vi redaktørenes ulike arbeidsmåter. Er det sant at Nina er den tøffeste og mest hardtslående redaktøren i Norge, og er Jørgen en så subtil pedagog i tilbakemeldingene som han selv tror? Det får du muligens svar på i denne episoden.
Les mer om Kristine Hardebergs bøker, kurs og turer på nettsiden hennes.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page