top of page

Skrivekurs: Fra idé til bok, 1, 2 og 3

Når du vil lære det som trengs for å skrive bok

Vår kurs-serie Fra idé til bok er skreddersydd de ulike stadiene i en skriveprosess:

Fra idé til bok 1
Vil du lære hvordan du kommer i gang med et bokprosjekt? Du har kanskje skrevet litt, eller hatt lyst til å skrive, men er nysgjerrig på hvordan du tar skrivingen ett skritt videre. I dette skrivekurset går vi gjennom de viktige valgene og avgrensningene du må ta i startfasen av et bokprosjekt. Du lærer om ulike sjangere og målgrupper, og får praktiske skriveøvelser som hjelper deg til å ta de første skrittene mot din egen bok.

Fra idé til bok 2
Har du holdt på med skriving en stund, men opplever at du har mistet retning og framdrift? “Drukner” du i teksten og mangler oversikt over manuset? Har du begynt å tvile på hele prosjektet? På dette kurset lærer du om skriveprosessens ulike stadier, om hvordan du kan redigere egen tekst. Du får påfyll av skrive-selvtillit og et friskt blikk på egen tekst.

Fra idé til bok 3
Vil du ha hjelp til å bli ferdig med boka? Er du usikker på hvor mye arbeid som gjenstår før du kan sende fra deg manus til videre produksjon og utgivelse? På dette kurset lærer du hvordan du lukker og avslutter skriveprosessen. Du får teknikker for å vurdere ulike typer leserrespons, og får en sjekkliste som er nyttig når ideen endelig skal bli bok og møte leseren.

 

Meld din interesse for ett eller flere av disse kursene ved å sende inn kontaktskjemaet
 

bottom of page